/ ACS

VPRAŠALNIK ZA UGOTAVLJANJE IN VREDNOTENJE KOMPETENCE NAČRTOVANJE KARIERE

Pred vami je elektronski vprašalnik za merjenje kompetence načrtovanje kariere.

Natančno preberite vsako trditev in ocenite, koliko drži za vas. Vsako trditev lahko ocenite z eno od štirih ocen: Ne drži, Malo drži, Precej drži in V celoti drži.

Pri tem vprašalniku so vsi odgovori pravilni.Odgovarjajte iskreno, da bodo rezultati za vas uporabni. Če kakšne trditve ne razumete dobtro, jo, preden nanjo odgovorite, razjasnite s pomočjo svetovalca.

Vprašanja so razdeljena v štiri sklope, za dokončanje vprašalnika pa morate odgovoriti na vsa vprašanja. Če boste kakšno vprašanje spregledali, vas bo računalnik na to opozoril.

V tej anketi je 40 vprašanj, ki se nanašajo na kompetenco načrtovanje kariere in 4 splošna vprašanja (o spolu, starosti, izobrazbi in delovnem statusu).

Želimo vam veliko veselja pri izpolnjevanju vprašalnika!

 

* Vprašalnik za vrednotenje kompetence načrtovanje kariere je pripravil Andragoški center Slovenije, ki ga vzdržuje tudi v elektronski obliki. Vsi podatki, ki jih boste vnesli v vprašalnik, bodo anonimni in kot take jih bo Andragoški center Slovenije uporabljal zgolj v statistične namene. Vaši podatki bodo vidni le vam in vašemu svetovalcu.
 
 
Skip to content