AKTUALNO

27. 3. 2023

15. marca smo na Andragoškem centru Slovenije pričeli s ponovno izvedbo Temeljnega profesionalnega usposabljanja svetovalcev v IO. Namenjeno je svetovalcem v javnih organizacijah, ki izvajajo svetovalno dejavnost v IO, ki se/se bodo v dejavnost vključili na novo.

14. 11. 2022

Septembra smo na Andragoškem centru Slovenije pričeli z izvajanjem Temeljnega profesionalnega usposabljanja svetovalcev v IO. Namenjeno je svetovalcem v javnih organizacijah, ki izvajajo svetovalno dejavnost v IO, ki se/se bodo v dejavnost vključili na novo.

15. 10. 2022

Za nami so uspešno izpeljani 18. Dnevi svetovanja za znanje. Vseh 35 organizacij, ki izvajajo svetovalno dejavnost v IO je v času med 21. in 23. septembrom 2022 izpeljalo več kot 180 različnih promocijskih in strokovnih dogodkov, s katerimi so želele približati svetovalno dejavnost odraslim ter jih tako navdušiti za izobraževanje in učenje. Več o dnevih in dogodkih si preberite v prispevku sodelavke ACS, Mateje Pečar.

7. 9. 2022

INFO - Svetujemo za znanje

Odraslim in svetovalcem, ki svetujete odraslim, je na voljo tudi INFO – Svetujemo za znanje. Kratek časopis, v katerem najdete informacije o možnostih učenja, izobraževanja, vrednotenja že pridobljenega znanja, samostojnega učenja. Na zadnji strani pa JE tudi zemljevid vseh organizacij, kjer odrasli lahko koristite brezplačno informiranje in svetovanje.

5. 9. 2022

Dnevi svetovanja za znanje

Z različnimi promocijskimi in strokovnimi dogodki poskušamo dejavnost svetovanja v IO odraslim še bolj približati. Vsako leto središča ISIO in Andragoški center Slovenije konec septembra pripravimo tradicionalne Dneve svetovanja za znanje, ti so se prej odvijali pod imenom Dnevi svetovalnih središč.

Skip to content