/ ACS

Za nami so uspešni Dnevi svetovanja za znanje 2023

Dnevi svetovanja za znanje 2023

Za nami so uspešno izpeljani 19. Dnevi svetovanja za znanje. Vseh 35 organizacij, ki izvajajo svetovalno dejavnost v IO je v času med 20. in 22. septembrom 2022 izpeljalo več kot 200 različnih promocijskih in strokovnih dogodkov, s katerimi so želele približati svetovalno dejavnost odraslim ter jih tako navdušiti za izobraževanje in učenje. Organizacije so odrasle nagovarjale v živo in »on-line«, na stojnicah znanja, organizirali so brezplačne delavnice, predavanja in druge dogodke ter sodelovali na prireditvah v lokalnem okolju. Rdeča nit dnevov je bil Dan za digitalno znanje, v katerem so svetovalci odrasle ozaveščali o pomenu razvijanja digitalnih kompetenc ter predstavitvi izobraževalne ponudbe na tem področju.

Vzporedno smo dogodke predstavljali v medijih, naj omenimo oddajo Dobro jutro, kjer sta sodelavka Tanja Vilič Klenovšek, ACS, in svetovalka Dragica Glažar, Cene Štupar – CILJ) vabili in predstavljali dneve, poslanico za uspešno izvedbo je pripravila tudi  ministrica za digitalno preobrazbo, dr. Emilija Stojmenova Duh.

Več o vsebinsko izjemno pestrem dogajanju si lahko preberete v prispevku Mateje Pečar: Na Dnevih svetovanja za znanje odkrivali poti do digitalnega znanja

 

Skip to content