/ ACS

Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Dogodek je potekel.

Izkustveno kulinarično doživetje – zelena znanja

18. septembra | 9:30 - 11:00

Namen delavnice je spodbujati zavedanje o pomenu lokalnih, ekoloških in sezonskih sestavin ter trajnostne prakse pri pripravi hrane.

Cilj delavnice je udeležence ozavestiti o vplivu prehranskih izbir na okolje ter jih navdihniti k trajnostnemu kuhanju, ki je prijazno do narave, hkrati pa okusno, zdravo in hranilno. Pomemben del delavnice je tudi pogovor o tem, kako različne vrste prehrane vplivajo na okolje in kako lahko posameznik s svojimi prehranskimi odločitvami prispeva k bolj trajnostni prihodnosti.

 

Podrobnosti

Datum:
18. septembra
Ura:
9:30 - 11:00

Organizator

Cene Štupar – CILJ
Telefon
041727458
E-naslov
svetovanje@cene-stupar.si
Poglej spletno stran >>

Other

Kontaktna oseba
Alida Zagorc Šuligoj
Telefon kontaktne osebe
041727458
E-naslov kontaktne osebe
svetovanje@cene-stupar.si@cene-stupar.si
Regija
Osrednjeslovenska
Vrsta dogodka
Delavnica

Prizorišče

Cene Štupar – CILJ
Ulica Ambrožiča Novljana 5
LJUBLJANA, 1000 Slovenija
+ Google Zemljevidi
Telefon
041727458
Poglej spletno stran >>
Skip to content