/ ACS

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Dogodek je potekel.

Stojnica znanja v Centru Zalog

21. septembra, 2022 | 9:00

Na Stojnici znanja bomo zainteresiranim predstavili Svetovalno središče Osrednjeslovenske regije. Za posamezne ciljne skupine bomo as stojnicah pripravili poseben program.

Ob 9.00 bomo predstavili storitve znotraj svetovalnega središča za podjetja. Vabljeni vsi podjetniki! Seznanili se boste z možnostmi brezplačnega individualnega svetovanja in brezplačnih delavnic v organizacijah. Predstavili vam bomo tudi možnsoti brezplačnih izobraževanj za zaposlene, ki so trenutno na voljo.

Ob 10.00 vabljeni upokojenci na predstavitev storitev svetovalnega središča. Predstavili bomo tudi vse možnosti vrednotenja znanja – za ohranjanje konitvinih sposobnosti. Povabili bomo tudi  uporabnike Dnevnega centra za starejše.  Preizkusili se boste lahko tudi v različnih vajah za spomin.

Ob 12.00 bomo predstavili storitve Središča za samostojno učenje. Spoznali boste, kako si organizirati učenje ter napotke za uspešno učenje .Vabljeni vsi, ki ste ali se nameravate vključiti v izobraževanja.

Ob 14.00 pa bomo predstavili storitve kariernega svetovanja in svetovanje za vključitev / dokončanje izobraževanja (osnovnošolskega, srednješolskega ali pridobitve NPK). Vabljeni vsi, se nameravate vključiti v izobraževanja.

Ob 15.30 pa bomo predstavili še storitve vrednotenja in ocenjevanja znanja – vprašalnik SVOS (ocenjevanje matematičnih, besedilnih in digitalnih kompetenc), motivacije, čustvene inteligence, asertivne komunikacije idr. Vabljeni vsi zainteresirani, ki želite ovrednotiti lastno znanje in kompetence, da se boste lahko vključevali v primerna izobraževanja.

Podrobnosti

Datum:
21. septembra, 2022
Ura:
9:00

Organizator

Cene Štupar – CILJ
Telefon
040 807 687
E-naslov
svetovanje@cene-stupar.si
Poglej spletno stran >>

OSTALO

Kontaktna oseba
Dragica Glažar
Telefon kontaktne osebe
030 642 425
E-naslov kontaktne osebe
dragica.glazar@cene-stupar.si
Regija
Osrednjeslovenska
Vrsta dogodka
Stojnica znanja

Prizorišče

Stojnica znanja v Centru Zalog
Poslovno upravni center Zalog (Zaloška cesta 267).
Ljubljana, 1000
+ Google Map
Skip to content